Jobb & Bus

Publicerat: 2011-06-16, 18:53:12 ♥ Vardagsbetraktelser 0 Kommentarer
Dagarna bara flyger förbi och det känns lite som att allting går på rutin just nu. Jag gillar att ha fasta punkter i tillvaron, men rutin är någonting som jag har ganska svårt för ..jag behöver förändringar och nya utmaningar hela tiden! (men, jag antar att det är dags att börja vänja sig nu. haha). I skrivande stund ligger busungen och sover, själv har jag gjort mig en god kopp té och snart ätit upp ett helt marabouchoklad - det förtjänar jag!

Nåväl.. jag ville mest lämna ett spår här i bloggen och tala om att jag njuter av livet - vi har härliga sommardagar med inslag av roliga (stressiga) jobbdagar, vab, tider att passa, and so on.. Men vi busar och myser allt vad vi kan mellan allt vardagstrixande.. Och sen så har vi ju de helt oplanerade dagarna, som är guld värda!

Må väl och njut av sommaren!

I dig denim

Publicerat: 2011-06-09, 13:02:00 ♥ Kläder & Grejor 1 Kommentarer


För ett tag sedan så var jag och ned med i en tävling & vann dessa urtuffa jeansen! De är snygga, mjuka, sköna och i bra kvalitét - ja de har allt som ett barnplagg ska ha ..och lite till :)

Inredningsdetalj till barnrummet

Publicerat: 2011-06-08, 15:44:45 ♥ Inredning & Inspiration 3 Kommentarer


Ny fin inredningsdetalj till min lille prins. Fiffigt att den är vändbar, tycker jag!

Love summer

Publicerat: 2011-06-07, 12:50:15 ♥ Vardagsbetraktelser 1 Kommentarer

Du & Jag mot världen

Idag är inte vädret vad det har varit de senaste dagarna.. dessutom så har vi lyckats att dra på oss en förkylning. Men jag ler när jag tänker på vilka underbara sommardagar vi har haft hittills. Sommarlovsstart, strand- & lekparkshäng, fika och grillning med finaste vännerna, piknick, glass & jordgubbar ..you name it! Vi älskar sommaren!

Olivträd

Publicerat: 2011-06-05, 22:45:58 ♥ Hemma hos oss 0 Kommentarer

Finaste olivträdet!

Jag blev så överraskad & glad när det var mors dag! Ned hade fått välja precis vad han ville inne i blomsterbutiken & han valde ett olivträd! (jag har alltid velat ha ett sådant) ..mammas sötnos

RSS 2.0