Nytt till prinsen

Publicerat: 2011-01-16, 09:11:00 ♥ Kläder & Grejor 3 Kommentarer


Lillkillen skjuter iväg på längden, så det var dags att uppdatera hans garderob lite.. Eftersom han är så långsmal, är det svårt att hitta välpassande kläder. Men denna gången hittade jag några riktigt snygga plagg på lindex och kappahl. När vi kom hem så låg det även ett H&M-paket med fräsha vårkläder i brevlådan.. det gillas!

Kommentarer
Anna skrev:

Åh de är så många som har problem att kommentera hos mig :( vet inte vad felet är..Älskar jeansen här ovan! :)

2011-01-16 @ 11:14:41
URL: http://annasara.net
Anna skrev:

Tänkte förresten jag skulle pillijoxa med bloggen sen, göra den smal som din, ev lite smalare men plats för bilder på 500pix. Känns som om jag kommer tappa humöret innan jag är klar :P har du nåt tips för att få det att funka? Har du tagit bort #side helt? Eller har du bara gjort den 0px tex?

2011-01-16 @ 14:34:01
URL: http://annasara.net
Anna skrev:

Vettefasen vad jag lyckats med, nåt fattas ju iaf men vissa tycks tydligen kunna kommentera i de inlägg som andra inte kan kommentera i. Jag skyller på blogg.se :PVet inte ens om jag orkar mig på att smala till bloggen, men de är himla fint :) känns som om jag är lite rädd att stöka till så jag måste återställa nåt sedan, risken känns ganska stor. Har kommit så långt att jag ordnat med en dropdownmeny som innehåller (så som din) kategorier, arkiv osv istället för att de ska ligga i sidospalten, så de är bara resten kvar. Hehe :)Ja, du måste spara bilden (och bakgrunden tror jag) som .png samt i PS inte ha bakgrund på headern, dvs rutmönstret du vet :) har ej testat på mig det själv dock. men jag vet att det måste sparas som .png :)

2011-01-16 @ 19:44:17
URL: http://annasara.net

- Allt innehåll på sidan tillhör mig & är skyddat av lagen om upphovsrätt. Stöld anmäls.
- Alla bilder är tagna av mig, om inget annat anges.
- Vill du beställa bloggdesign, så mejla mig: Marlenesv@live.se
- Behandla andra som du själv vill bli behandlad, dumma kommentarer raderas!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-mejl: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0