Ett nytt liv & Drömutbildningen

Publicerat: 2011-09-02, 13:32:54 ♥ Vardagsbetraktelser 6 Kommentarer
Först och främst så vill jag gratulera min bästa vän och hennes familj, till det sötaste lille tillkottet i familjen. Igår fick de sin efterlängtade lille son och är nu tvåbarnsföräldrar. Jag ser fram emot att träffa hela familjen och höra om vad den stolte storebroren har att säga. Det är så fantastiskt när det kommer ett nytt litet liv till världen, speciellt när man har följt graviditeten och kommer att se det lille underverket växa upp ♥ Jag är så glad för er skull, finaste vänner!

På måndag så börjar jag min drömutbildning! Igår ringde de från skolan och berättade att jag blivit antagen till redovisningskonsult-utbildningen. Jag hoppade av glädje och självklart så tackade jag ja. Idag så ringde skolan återigen för att lämna det glädjande beskedet att de nu istället kunde erbjuda mig en plats på mitt förstahandsval, nämligen Löneekonom-utbildningen. Snacka om att jag blev glad!

Det känns som att förändringens vind blåser och jag är medveten om att jag har två tuffa år framför mig. Både planerings/tidsmässigt och ekonomiskt. Men jag är så otroligt glad och taggad! Och att jag sedan kommer att få arbeta med vad jag drömt om i flera år är helt fantastiskt. Jag är så himla glad och lycklig!

Kommentarer
Helena skrev:

ska vi följa varandra på bloglovin? Kram

2011-09-06 @ 08:40:44
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Josse skrev:

Grattis vad roligt! Vill man verkligen utbilda sig till något så fixar man det! :) Heja dig!

2011-09-14 @ 22:47:27
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
© sarastille skrev:

Det klagas väldigt mycket på Facebooks nya design, och enligt en undersökning vill 9 av 10 ha tillbaka den gamla designen. Så, min fråga till dig är, gillar du den nya designen eller vill du ha tillbaka den gamla? :D svara här;http://sstille.blogg.se/2011/october/gillar-du-den-nya-facebook-designen.html#comment

2011-10-02 @ 20:51:49
URL: http://sstille.blogg.se/
LILITH - Borderline & mamma skrev:

Oh vad härligt när sånt händer. Själv har jag fortfarande inte lyckats att komma på vad jag ska bli när jag "blir stor".

2011-10-10 @ 07:59:32
URL: http://lilith.se
cammie skrev:

Hej, Hoppas du har det fint. Jag vill bara tipsa dig som har barn, om att jag har flera fina tävlingar i min blogg just nu. Bland annat kan du vinna en resesäng, wigglekart och presentkort. Du finner dem i min meny. Varmt Välkommen in till mig :)

2011-10-18 @ 17:55:26
URL: http://tuschaa.blogg.se/
Isacs Mamma skrev:

Hej!

Jag har en tävling uppe som går ut på måndag, skulle du vilja delta? Vore jättekul!<3Direktlänk:http://isacsmamma.blogg.se/2012/march/tavling-i-samarbete-med-dotto.htmlHa en jättefin dag!

2012-03-23 @ 14:39:06
URL: http://isacsmamma.blogg.se/

- Allt innehåll på sidan tillhör mig & är skyddat av lagen om upphovsrätt. Stöld anmäls.
- Alla bilder är tagna av mig, om inget annat anges.
- Vill du beställa bloggdesign, så mejla mig: Marlenesv@live.se
- Behandla andra som du själv vill bli behandlad, dumma kommentarer raderas!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-mejl: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0