Ett nytt liv & Drömutbildningen

Publicerat: 2011-09-02, 13:32:54 ♥ Vardagsbetraktelser 6 Kommentarer
Först och främst så vill jag gratulera min bästa vän och hennes familj, till det sötaste lille tillkottet i familjen. Igår fick de sin efterlängtade lille son och är nu tvåbarnsföräldrar. Jag ser fram emot att träffa hela familjen och höra om vad den stolte storebroren har att säga. Det är så fantastiskt när det kommer ett nytt litet liv till världen, speciellt när man har följt graviditeten och kommer att se det lille underverket växa upp ♥ Jag är så glad för er skull, finaste vänner!

På måndag så börjar jag min drömutbildning! Igår ringde de från skolan och berättade att jag blivit antagen till redovisningskonsult-utbildningen. Jag hoppade av glädje och självklart så tackade jag ja. Idag så ringde skolan återigen för att lämna det glädjande beskedet att de nu istället kunde erbjuda mig en plats på mitt förstahandsval, nämligen Löneekonom-utbildningen. Snacka om att jag blev glad!

Det känns som att förändringens vind blåser och jag är medveten om att jag har två tuffa år framför mig. Både planerings/tidsmässigt och ekonomiskt. Men jag är så otroligt glad och taggad! Och att jag sedan kommer att få arbeta med vad jag drömt om i flera år är helt fantastiskt. Jag är så himla glad och lycklig!

RSS 2.0