Vilken fantastisk överraskning!

Publicerat: 2011-07-12, 22:58:59 ♥ Vardagsbetraktelser 2 Kommentarer
Klockan var runt 19.. Jag skulle precis gå och natta busungen, när det ringde på dörren. Det hör inte direkt till vanligheterna med spontanbesök i detta hemmet, så med lite försiktighet öppnade jag. Där står hon, min älskade syster (som jobbar som resledare och egentligen ska vara borta i flera månader). Först så förstod jag inte att det var hon, sedan skrek jag rakt ut, fällde en tår och kramade om henne länge. Haha, Ned måste ha undrat vad jag höll på med! ..Grannarna med, för den delen ;) Åh, världens bästa överraskning! Tyvärr så reser hon tillbaka om några dagar igen, men vi får ta tillvara på tiden och jag är så himla glad över att allting är som vanligt några dagar framöver .. Min bästa vän - min älskade syster, du anar inte vad det betyder för mig att du är hemma hos oss!

Sagaform

Publicerat: 2011-07-09, 12:14:00 ♥ Inredning & Inspiration 0 Kommentarer


Nya glasen från Sagaform. Juicy - design by lotta odelius.

Jag har tidigare varit lite 'allergisk' mot mönster och färger. Allt ska se lika dant ut, allt skall vara 'perfekt' och matcha. Men jag börjar komma över det där nu. Att blanda mönster och färger, gammalt och nytt.. ja, det gör allting lite roligare!

Härligt, härligt

Publicerat: 2011-07-08, 21:47:53 ♥ Vardagsbetraktelser 0 Kommentarer

Väldigt dålig bildkvalié och en del missar ..men så blir det när man enbart har en iPhone att fotografera med för tillfället. Kameratips? ;)

Vattenkrig, sol, god fika, trädgårdshäng hos bästa vännerna, ljuv musik i högtalarna, skratt, plask i vattenpölar, promenader.. ♥ älskar't

RSS 2.0