Härliga söndag!

Publicerat: 2011-02-27, 20:34:25 ♥ Vardagsbetraktelser 0 Kommentarer
Jag vaknade upp utav att min ljuvliga son klappade mig försiktigt på kinden och "gnuggade näsa" med mig (vi gör det när vi myser). Jag vaknade och sa "godmorgon älskling, vad fint du väcker mamma". Han log, jag log och tillsammans startade vi dagen på bästa möjliga vis. Jag skulle vilja säga att denna söndagen har varit helt fantastisk och för första gången på mycket länge, så har jag verkligen lyckats att befinna mig i nuet hela dagen. Jag har släppt alla jobbiga tankar och allting som jag oroar mig för. Jag har bara njutit av dagen, tillsammans med den jag älskar mest i hela världen!

Vi har hunnit med mycket idag. Men dagens höjdpunkter var helt klart fikan hos min syster, kundvagnsrace i mataffären (jäklar vad Ned skrattade), alla kramar och léenden, samt att laga mat, rita och vara helt tokiga tillsammans.

Med en lycklig själ och ett léende på läpparna tänker jag snart gå och lägga mig. I morgon är vardagen här igen och denna veckan ska jag ge gärnet!

Mitt i ett mindre kaos

Publicerat: 2011-02-19, 16:59:45 ♥ Tankar & Funderingar 1 Kommentarer
Jag är trött, trött och suktar efter andetag i lugnets tecken. Tända ljus, en kopp té och tid att tillfredsställa mitt kreativa sinne är vad jag drömmer om. Men just i detta nu får jag energi i form av solljus och feel-good musik. Pink - Fucking perfekt, Counting Crows - Mr Jones, Mumford and Sons - The Cave, U2 - Beautiful day är vad som spelas i mina högtalare just nu, högt och på repeat.
Jag dansar runt och påminner mig själv om att jag älskar livet trots att jag befinner mig i ett mindre kaos just nu. Fysiskt utmattad och psykiskt frustrerad, skulle man kunna säga. Men jag biter i hop och minns att livet faktiskt är jäkligt härligt. Det sägs att man måste nå botten i bland för att uppskatta alla bra stunder ..och jag kan inte mer än instämma. Pretty, pretty please.. If you ever, ever feel like you're notning, you're fucking perfekt to me!

Oxxo Design

Publicerat: 2011-02-18, 08:43:08 ♥ Kläder & Grejor 2 Kommentarer


Igår låg detta förtjusande armband i brevlådan. Jag vann det i Evelinas julkalender och det kommer från Creative Lounge. Oxxo design är mina favoriter vad gäller smycken, så gissa om jag blev glad! Jag önskar er alla en trevlig helg!

Behöver du ny design?

Publicerat: 2011-02-15, 18:00:00 ♥ Kreativt 2 Kommentarer

- Skiv så utförligt som möjligt hur du vill att din design ska se ut: Färger, bredd, meny, header, typsnitt på rubriker och text, om det ska finnsas med namn eller text i headern, osv.
- Gå in på http://www.patterncooler.com/ och välj vilken bakgrund du vill ha. Skriv med numret som finns under bilden, samt vilken färg du vill ha på den, när du mejlar mig.
- Skicka med bilder till header och presentation.
- Om du vill ha fakta om dig själv med i menyn/en presentation så skicka även med den.

Jag gör beställningarna i turordning och väntetiden varierar. Mejla mig om du vill beställa en design eller har frågor! Den som mejlar in sin beställning först, får sin design gratis!

Smoothie

Publicerat: 2011-02-14, 20:10:36 ♥ Matlagning & Annat gott 1 Kommentarer


1 dl vaniljyoghurt, 2 msk tropisk juice, 1½ dl blåbär/hallon, 1 msk honung.
Snabbt, enkelt och supergott mellanmål. Eller som ett alternativ för oss som inte är "frukostmänniskor" ;)

Älskade barn

Publicerat: 2011-02-14, 08:10:00 ♥ Familj & Kärlek 0 Kommentarer


Fantastiska barn, vad du fascinerar mig! Du och jag mot världen, jag älskar dig så!

En stund för mig själv

Publicerat: 2011-02-13, 18:34:32 ♥ Familj & Kärlek 1 Kommentarer
Jag har en hostig och snorig liten kille här hemma. Vi åkte till vårdcentralen tidigare så att doktorn kunde ta sig en titt på honom, med tanke på tidigare besvär. Men det kändes mest som slöseri av värdefull tid och bemötandet där är verkligen inget att hurra för. Fast jag är hellre på den säkra sidan vad gäller min skatt, så klart.

I skrivande stund sitter jag och njuter av en kopp té. Den här stunden på kvällen är så uppskattad från min sida. Att få pyssla med små projekt eller att bara ligga ner en stund på soffan. Det är viktigt att ta hand om sig själv också ♥

Matbullar

Publicerat: 2011-02-12, 19:13:31 ♥ Bakverk & Desserter 1 Kommentarer


Goda matbullar, som passar till allt! Receptet är så lätt att när man bakat dem en gång, så kan man det utantill :-) Värm 50g margarin och 5dl mjölk fingervarmt. Smula 50g jäst i en bunke. Blanda ner lite av degspadet i den smulade jästen, när det har lösts upp så blandar du i resten. Tillsätt sedan 1msk socker och 1tsk salt. Tillsätt ungefär 10-13dl vetemjöl, lite åt gången. Du märker när du inte behöver mer. Jäs under bakduk i 30 minuter. Mjöla ett bakbord och knåda degen lätt. Dela sedan degen i fyra bitar och varje bit i 6-8 bullar. Lägg bullarna på bakplåtar, antingen smorda eller med bakplåtspapper. Jäs under duk i 30 minuter, pensla med ägg och strö ev på vallmofrön eller linfrön. Grädda på 225 grader i 7-10 minuter. Klart!

Mitt favoritbröd

Publicerat: 2011-02-10, 11:11:00 ♥ Bakverk & Desserter 0 Kommentarer

Lovely bedroom

Publicerat: 2011-02-09, 09:34:32 ♥ Hemma hos oss 2 Kommentarer


För mig är sovrum just sovrum. Endast en säng och kanske någon liten detalj. Det är otroligt viktigt att ha ett rum i hemmet där man kan slappna av, andas, njuta och trivas lite extra mycket. Inget som stör, ingenting man kan störa sig på.

Mitt hjärtegull

Publicerat: 2011-02-08, 15:16:13 ♥ Familj & Kärlek 0 Kommentarer


Sent igår kväll vaknade Ned rosig om kinderna och jätte ledsen. Redan då förstod jag att någonting var fel och i morse visade tempen 39,1 grader. Så idag vabbar jag och tar hand om min sjuka son, som för tillfället ligger helt utslagen i soffan. Han har fått i sig ½ köttbulle och ett par vindruvor idag, annars är det bara välling som gäller. Han vill så mycket och försöker ha kul, men orkar inte. Stackars hjärtat, det är hemsk att se honom så ynklig!

Snabbt & Väldigt gott

Publicerat: 2011-02-06, 14:55:44 ♥ Matlagning & Annat gott 0 Kommentarer


I fredags hade jag bästa vännerna på besök och tillagade en enkel, men mycket uppskattad måltid. Efter en trevlig kväll begav jag mig mot mitt helgjobb (..där jag jobbar natt) och sen har tiden bara försvunnit. Idag är det söndag, vilket innebär att mitt älskade barn kommer hem igen. Mys för hela slanten, skall det bli ikväll.
Nu väntar en ny vecka med nya möjligheter. Njut av dagen & älska livet!

Pyjamas

Publicerat: 2011-02-01, 19:22:00 ♥ Kläder & Grejor 0 Kommentarer

Många kvinnor älskar skor, andra klänningar, några smycken.. Själv så älskar jag pyjamaser och mysdessar, får liksom aldrig nog. Haha. Detta är mitt senaste tillskott, urskön! Dessutom är den färgglad, vilket är en ovanlig syn i min garderob!

RSS 2.0