Oh no!

Publicerat: 2010-09-25, 19:36:56 ♥ Vardagsbetraktelser 2 Kommentarer
Tyvärr så har jag inte kunnat eller haft tid att blogga något,
Det är full rulle med nytt jobb, vardagsbestyr och så vidare. Dessutom så har min kamera 'strejkat'. Det var efter min senaste fotografering, då jag skulle lägga in fotona i datorn, som ett felmeddelande kom upp. Det står att usb-enheten inte känns igen. Som tur är så kan man framkalla bilder direkt från minneskortet, i fotobutiker. Tyvärr oredigerade men de jag fotade fick vad de ville ha ;)
Jag återkommer när felet är åtgärdat och tiden finns.

Personlig, inte personlig?

Publicerat: 2010-09-06, 19:46:41 ♥ Vardagsbetraktelser 7 Kommentarer
Vissa dagar kan jag sakna att 'mammablogga', ja blogga mer personligt över huvud taget. Inte för att jag har något behov utav att hänga ut mitt privatliv för hela sverige (världen), utan för att jag älskar att skriva. Jag har många åsikter, en miljon tankar och alltid någonting jag vill förmedla.
Det finns såklart för- och nackdelar med alla typer utav bloggar. När man bloggar mer privat trillar det in dumma kommentarer men samtidigt får man som läsare en helt annan bild utav personen bakom. Man lär liksom 'känna' vissa personer på internet. Vilket känns en aning märkligt.

Jaja, nu skall jag sluta svamla och göra mig en kopp té :)

Höst och ny design

Publicerat: 2010-09-05, 12:01:08 ♥ Kreativt 8 Kommentarer


Hösten är här, vilket innebär förändringar..
Vi vandrar mot nya mål, sommarens färger byt ut mot höstens, mysiga höstkläder flyttar in i garderoben och kvällarna innehåller alltid tända ljus och en kop té.
Jag älskar hösten, det är absolut min favoritårstid. För den innebär mys, varma färger och skön luft!

Jag tyckte även att det kunde passa sig med en ny design, äntligen fick jag tummarna ur! En ny bakgrundsfärg, meny och självklart nya bilder. Vad tycker ni?

RSS 2.0