Sandra 100825

Publicerat: 2010-08-26, 18:44:47 ♥ Fotografi 6 Kommentarer


Igår gjorde Sandra någonting som få skulle våga, klippte av sitt långa hår.. Hon hade önskemål om att fota fina bilder med hennes hår i fokus.
Om någon vecka eller två, så kommer det att dyka upp bilder på Sandra med hennes nya frisyr. Så håll utkik!

Frida och Tim 100822

Publicerat: 2010-08-22, 20:33:32 ♥ Fotografi 11 Kommentarer


Frida och Tim är helt underbara tillsammans. Jag fick tårar i ögonen när jag fotade dom och log mig sedan igenom hela bildredigeringen. Jag hoppas att jag får vara med och föreviga fler fina tillfällen i mitt liv, för det ger mig otroligt mycket positiv energi.

Frida med bebismagen

Publicerat: 2010-08-22, 11:09:12 ♥ Fotografi 10 Kommentarer


Igår fotade jag fina Frida, med bebismagen. Det är mitt första riktiga fotojobb och jag är mer än nöjd med resultatet. Fler bilder på Frida och hennes Tim kommer att dyka upp inom snar framtid, så håll utkik!

Hurra, hurra!

Publicerat: 2010-08-17, 13:59:25 ♥ Vardagsbetraktelser 7 Kommentarer


Hurra, hurra. Idag firar vi min lille prins som fyller 1 år!
För ett år sedan, vid den här tiden, låg jag och kved av smärta. Jag är väldigt sentimental idag. Jag tänker liksom tillbaka på denna dagen förra året, samt hela året som gått. Älskade Ned, du är mitt allt!

Dagen började med grattisvälling, paket och sång. Han undrade nog vad det var som hände och smilade lite bakom vällingflaskan. Efter lite lek och bus var det dags att traska mot dagis. Det gick bra idag och Ned somnade gott i vagnen när vi gick hem.

Under dagen har vi fått och kommer att få besök av stora och små vänner. Ingen födelsedag utan fullt ös och tårta liksom ;)

1 års kalas

Publicerat: 2010-08-16, 18:50:06 ♥ Familj & Kärlek 4 Kommentarer


Igår firade vi Ned's ett års dag med nära och kära. Dagen blev mycket lyckad och Ned blev jätte glad för alla fina paket! I morgon är det hans födelsedag och det ska vi fira med dunder och brak (..igen, hehe)

Tänk att min lille kille redan har blivit så stor! För ett år sedan, vid den här tiden.. då var jag sex dagar över bf. Jag minns att jag kände mig så himla lugn (efter flera dagars nedstämdhet, etc), läste ut min bok och planerade morgondagen.. Men den blev inte alls som planerat! ;)

Balkongen

Publicerat: 2010-08-10, 19:01:18 ♥ Hemma hos oss 7 Kommentarer


Det är en väldig omställning att flytta från hus till lägenhet. Inte minst vad gäller uteplats och trädgård. Men jag tycker att jag gjort det trevligt på vår balkong. Dessutom så har vi ju en väldans tur, som bor i en stad med vacker natur. Det finns många fina parker och lekplatser att spendera dagarna i.

Nu ska jag tillbringa resten utav kvällen i soffan. Det behövs med tanke på allt som händer just nu!

Inför hösten

Publicerat: 2010-08-08, 21:11:39 ♥ Kläder & Grejor 3 Kommentarer


Jag är i full gång med att planera inför hösten och dagisstart. Ytterkläder (i alla fall vindfleece och mössa än så länge) från polarn och pyret och kläder från ställen som t ex kappahl och H&M. När jag shoppar till liten, är jag alltid noga med att det skall vara snyggt, skönt och hålla bra kvalité.. och än så länge verkar han inte ha ogillat några plagg han haft på sig ;)

Liten blir större

Publicerat: 2010-08-02, 08:41:56 ♥ Tankar & Funderingar 6 Kommentarer


Är inte så bra på det där med att klippa ut och fixa i photoshop, men bilden fyller ju sitt syfte i alla fall ;)


Ballonger är Ned's nya favortleksak. Han blir inte ens rädd när de smäller. Jag som där emot är livrädd för ballonger, får ju hålla minen. Jag vill inte ge honom men för livet.. ;)

Planeringen inför hans ett års kalas är i full gång. Han har lärt sig att , säga en del ord och sover utan ena gaveln på spjälsängen. Han blir livrädd och känner sig antagligen instängd med alla spjälor runt om.

Min lille kille är inte så liten längre. Sorgligt, men oj vad kul det är att se alla hans framsteg. Jag är så stolt!

RSS 2.0